Sunday, January 21, 2007

This night at McKarens

21/22 januar og i morgen tidlig flyr jeg hjem til Stavanger. Klokka er med andre ord i ferd med å bli i morgen, og det er jo for så vidt ikke kjempe rart at jeg er våken ennå. Problemet er bare at jeg nettopp stod opp da. Makan. Jeg har ikke sovet et døgn eller noe sånt altså! Jeg gikk og la meg halvseks, men likevel.. En dag skal jeg få meg en ordetnlig døgnrytme, jeg lover!

I dag har det snødd masse, både her i Eidsvoll og i Stavanger! Gjett om jeg gleder meg til å se snø i Stavanger! Må innrømme at jeg er litt skeptisk. Det er nesten så jeg trodde det ikke fantes snø der. Men det blir herlig da, da kan jeg endelig gå i ordentlige vintersko!

På torsdag var jeg og besøkte Grenland folkehøyskole. Det morsomste at det var så mange der, som kjenner folk fra skolen min! Det var alltid noen som kjente noen jeg kjenner uansett hvor jeg gikk :) skal hilse fra Ida til Antonette, Yvonne til Marit og Elise til Birthe, sånn mens jeg enda husker det. Hehe. Må jo si at skolen min er best da, sånn i fare for å virke objektiv. Det er jo selvfølgelig fordi de kjekkeste folka går på Jæren og man kan jo ikke forvente at de går på to skoler på en gang.

Fredagen var jo dagen over alle dager da! "MicRUSSoft" var jo genial da. Selvfølgelig var heller ikke den bedre enn det vi hadde i fjor, men genial, det var den! Gudd djåbb Odd Anders! Jeg digget hele opplegget, men det var jo selvføgelig kulest med WWW ah.. han var dritgod da! Hadde jo hørt det på forhånd, men det var så uventet likevel. Jeg blir så glad når noen er flinke. Gjett om jeg gleder meg masse til kabareten nå! Fra i morgen tidlig er det null mer kluss, og bare gøy for meg. Var ikke klar over hvor mye jeg savner det, før jeg så revyen nå! Kan hende jeg ikke er så flink, men jeg digger det!

Vel, nå skal jeg være hyper et par timer, sånn at jeg kan bli trøtt tl normal tid igjen i morgen.
Snakkes senere

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten