Wednesday, October 24, 2007

sammenlign dette din gris

Jeg blir så irritert! Hva skjer med at i enhver sammenheng der noe skiller seg ut, kommer det alltid en eller annen dust om sier "det kan ikke sammenlignes" med hva det nå en gang er de uttaler seg om?
La meg ta et eksempel jeg så for noen uker siden. "Livet i Norge og Burma kan ikke sammenenlignes på noen måte" bla bla bla "der nede har de ikke innlagt vann, og levestandarden er av en mye lavere kvalitet". Nei nei, for det du akkurat gjorde, det var i alle fall ikke å sammenligne de livene!

Jada, liten greie, ingen blir skadet, men altså..

Monday, October 22, 2007

weirdo

I dag tror jeg jeg har vært innom alle følelsene i reportoaret mitt.. Har vært stressa, redd, über lykkelig, sint, glad, det har kilt både godt og kaldt nedover ryggen på meg, jeg har vært forvirra, ensom, jeg har gleda meg, blitt forbauset, skuffa, overrasket, sliten, opplagt, lei meg og det er bare begynnelsen. En skikkelig schizo dag, med alle mulige hendelser.

Jeg har aldri helt skjønt hvofor ikke gode dager kan få være helt bra, og hvorfor man ikke bare kan ha noen dager der man kan være trist. Egentlig er det jo litt bra at triste dager kan bli bedre, for det hadde jo vært ganske.. trist.. men de gode dagene burde fått lov å være gode.

Denne dagen begynte jo helt fucka, i og med at jeg forlot mitt kjære hjemland; Østlandet, og dro tilbake til Stavanger. Satt ved siden av en skikkelig breial kar som ikke nok med å ta sitt eget seete godt i bruk, hadde albuen langt over boka jeg satt og leste i. Med et allerede depresivt utgangspunkt ble flyturen bare uendelig lang. Lander på Sola til regn og fryd og gammen, men egentlig var det litt deilig med uvær akkurat da. Litt gode gamle hvis du skjønner.
Venter på bagasjen og tar meg litt god tid til å sende noen "nå har jeg landa"meldinger. Rusler ut til bussen, men hva møter meg der? En helt tom busslomme, ja, og litt mer regn. For suprise suprise, mens jeg sendte meldinger, var buss nummer 9 på holdeplassen. Fantastisk. Hver halvtime går den bussen, eller, hvert 45 minutt i mitt tilfelle, for den neste var forsinka.

Jaja, jeg har aldri vært den som er sint for sånne ting lenge, på bussen var det varmt og deilig, regnet gikk over til den var fremme og snart lå jeg under dyna og purket med et lite vanntett "jeg leser ex.phil"alibi. Digg! Tre telefoner kom det. I say no more.

Jo! Første dag på jobb i dag :) Kjempe ålreit altså. Tror det blir knall! Ikke nok med at det var kjekt å møte folk, det startet to timer senere enn jeg trodde også, så jeg kunne sove enda lenger enn planlagt. Veldig bra utgangspunkt for en Gunnerud. Folka virker kjempe kjekke, og sjefen min må jo være drømmesjefen! Jeg har fått fri hele juleferien for å dra hjem og nesten hver torsdag for å være med på unge høyre ting.
Merker allerede at jeg har dobbeltbooket meg en del ganger, men det får jeg heller finne ut av senere. Er noen gøye ting jeg ikke får vært med på i november :( likevel blir det veldig bra, I can feel it!

Nå er det straks raske menn, og det er jo tross alt ikke noe å kimse av.
men gud så bra aktivitetsnivå det har blitt her nå ;-)

Very nice!

Saturday, October 20, 2007

Stuff to do

ting jeg skal gjøre før jeg dør
- hoppe i fallskjerm
- redde et liv
- kjøre cabriolet (som i -ikke sitte på)
- reise på feire alene
- besøke minst et land i hver verdensdel
- være 100% lykkelig
- stå foran 100 mennesker og gjøre noe bra
- jobbe et år som frivillig
- lære å surfe ordentlig
- være med i en debatt
- stå opp mot en jeg virkelig er uenig med
- lære døvespråk
- gifte meg
- feire jul på christmas island
- få navnet mitt på trykk i VG
- være to steder på en gang
- snakke et døgn i telefon sammenhengende
- ta med meg noen på gata på kafe
- Være der når Viking vinner seriegull
- Bo et år i New York

nå kommer det seg her,
tre på så kort tid, hum?

Friday, October 19, 2007

driti ut..

jeg er på østlandet... hadde nettopp brukt alle pengene mine på å fly hit, da jeg kom på at jeg skal på opplæring på mandag.. faen.. jaja, jeg lar være å spise..

Tuesday, October 16, 2007

octoberdowner

er det sånn at alle blir deppa i oktober?

Ligger her og lurer, hva i all verden er det jeg driver med? Hvorfor er det sånn at jeg aldri gjør det jeg vil aller mest? Jeg bare slår meg til ro med det jeg har, selv om det jeg vil egentlig ikke er så langt unna som jeg skal ha det til. Klokka er to, det er natt til tirsdag og vanligvis hadde jeg snorket i flere timer allerede på dette tidspunktet. De siste dagene derimot, har jeg ligget og vridd meg i timesvis - uten så mye som et tungt øyelokk.

Venninna mi har nettopp reist til Afrika for et år. Herregud - som jeg beundrer henne. Kunne ønske jeg turte å gjøre det samme, turte å bevege meg litt lenger ut i livet enn bare til kanter jeg kjenner og er trygg. At jeg turte å gjøre noe, bare fordi jeg ville, ikke fordi det er det som forventes av meg.

Jeg har det jo bedre enn sikkert nitti prosent av verdens befolkning, jeg har foreldre som er glade i meg, tak over hodet, har fått meg jobb, er blitt valgt til styremedlem i RUH, har en som ligger og tenker på meg, gode venninner og egentlig alt man kan ønske seg. Likevel er jeg så egoistisk at jeg ligger her og ønsker meg mer. Og det jeg drømmer om, det er det søren meg bare opp til undertegnede å oppnå. Det er ikke synd på meg - what so ever - for hadde jeg ikke vært så sinnsykt redd for forandringer, for "tenkomhvisomatte", kunne jeg antagelig vært der allerede.

Så at jeg syntes det er rart at folk ikke forstår seg på meg, det er jo egentlig det rareste av alt, for jeg forstår meg ikke selv en gang.

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten