Wednesday, March 25, 2009

jakten på leiligheten

Må innrømme at det var en stund jeg hadde bestemt meg for aldri å kjøpe noe ordentlig i mitt liv. Tanken på å ta opp lån og skylde mer enn en hundrings her og der skremte livet av meg, og jeg forstod ikke hvordan noen kunne ønske å gjøre det. Nå er jeg der selv. Sitter og henger på finn.no og lurer på hvorfor i all verden ikke flere kan legge ut leiligheter klokka tre om natta.

Var på visning på en leilighet i går. Den var så utrolig fin. 32 kvadrat, så jeg var litt skeptisk til hvordan den egentlig kunne være, men ble veldig positivt overrasket. Det er kjempe høyt under taket, walkincloset og badet var kjempefint. Det er seng på hems, noe som gjør at jeg kan bruke hele boflaten til å ha stæsj, og sengen er litt skjult når jeg har besøk. Her jeg bor nå er det jo det første man ser når man kommer inn. Så nå bruker jeg vært våkne minutt til å drømme om hvilke møbler jeg vil ha, og hvor jeg kan henge ting jeg eier fra før.

Hvert våkne minutt har dessverre vist seg å bety mer enn det jeg pleide å være våken. I natt satt jeg oppe på finn.no til kanskje fire på natta og tittet på de samme bildene om og om igjen. Freak, jeg?

Åh, det skal bli så deilig å ha noe som er ordentlig mitt! Kunne henge ting der jeg vil på veggene og ikke tenke på at jeg må spørre noen om lov eller hvordan det kommer til å se ut i etterkant. Gleder meg til å kunne invitere til vorsspiel og nachspiel, til å ha folk over og fortelle at dette er det jeg som eier :)

og som jeg gleder meg til å innrede alt sammen! Lurer sånn på hvordan jeg vil ha det.. Helt rosa? svart sofa, rød, masse ting, noen enkle? Med sovesofa så jeg kan ha besøk, eller fancy skinnsofa sånn som Alte?

Så mange valg å ta for et så lite hode..

Thursday, March 19, 2009

testing testing

Det er blitt ymtet ønske om at jeg skal begynne å bruke denne bloggen litt igjen, så jeg får vel prøve da.. Selv om det er seks og en halv time til jeg skal opp og på skolen, er det som alltid mye kjekkere å finne gode grunner til å være våken, så for all del ;)

Har alltid hatt størst problemer med onsdagene, mange som sliter med mandag, men for meg er onsdag den verste fienden.. Da er uka halvveis, og mangelen på søvn etter sen helg og tidlig opp et par dager slår inn.. Hardt å komme opp om morgenen, vanskelig å legge seg om kvelden. Nå har jeg akkurat tatt opp igjen kontakten med en fyr på Facebook som jeg festet en kveld med i sommer, hyggelig nok han, men klokka halv et når man skal opp syv? Det klinger ikke så bra i mitt eget skapnerdhode i alle fall.

Livet er ganske så bra om dagen, nettopp takket ja til ny sommerjobb, fått meg en plan om å flytte litt på meg (ikke ut av byen eller noe selvfølgelig), og jeg har vært og hilst på valpen i dag. Det må jeg si, valp virker ganske kjekt! Tror ikke jeg hadde klart å passe på en valp akkurat for tiden, men litt på sikt trengtes det ikke mer enn et par timer på Randaberg for å få lyst på en.

nå skal jeg lete frem dovendyrtøflene jeg fikk av broren min til jul, så blir det natta for denne gang. Håper innlegget blir godkjent av sjefen selv?

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten