Wednesday, April 29, 2009

En dag igjen :)

Jeg kan nesten ikke tro det, i dag, en dag som er helt vanlig, er den siste dagen før jeg overtar den nye leiligheten. Herregud som jeg gleder meg!¨

Gleder meg til å kjøpe seng, sofa, tallerkner, hyller til dusjen og Gud vet hva mer jeg trenger! Turen i morgen går til Ikea, og til innflytningsvors før russereunion på kvelden. Den aller første dagen i resten av mitt liv, og jeg tror det kommer til å bli veldig bra!

Er litt redd for dette steget, for nå har jeg på en måte bestemt meg for å bli her i Stavanger en stund da. Første gang i mitt liv at jeg har gjort noe så stort, men jeg er merkelig rolig. Har vanligvis friket ut når jeg har skullet bestemme meg hvor jeg skulle handle, dette er jo relativt mye større enn det. Men det føles bra, shit man, jeg er i ferd med å bli voksen.

Apro pos voksen! Var på Aborèet med Morten og gikk tur i dag, har hørt veldig mye om det, og gledet meg veldig. Dessverre tror jeg vi var litt tidlig ute, for det var mest knopper på trærne ennå. Kanskje de venter på startskuddet de også?

I det siste har jeg brukt irriterende mange tanker på å finne ut hva uttrykket nord og ned egentlig betyr. Har en teori om at det handler om dette varme helvetet denne siste delen i hele tatt, men har ikke klart å finne ut av det helt ennå. Kommer tilbake på dette senere ;)

Tuesday, April 28, 2009

Juss, jobb og solskinn..

Åh, for et vær det er her nå!
Elsker at solen skinner og man faktisk kan gå i kjole eller tskjorte uten å fryse på armene. I dag har jeg ligget i solen og lest juss på Randaberg, i begrenset tid selvfølgelig, allergiker som jeg nå engang er. Det er ikke noe problem å ha eksamenstid når man har gode venner å lese med og kan bli litt brun samtidig.

Første gang jeg sitter i resepsjonen på jobb alene, og det er veldig rolig akkurat nå. Stille før stormen kanskje, for om litt over en time skal det være barnebursdag her. For min del er det kjekt med barnebursdag, - gleder meg litt, for de ville skrikende gjestene vil være ca. tretti år yngre enn de jeg er vant til fra Ovenpaa..

Ting jeg setter pris på i dag:
- at Stavanger ligger så nærme havet at det er sommer i April
- at man kan spise sjokolade midt i uken når man bor alene
- at hunder kan finne morro i et Pringlesrør
- at det er jentekveld hos Kamilla i kveld
- at det ennå er en uke til eksamen

Sunday, April 26, 2009

klær klær klær

Åh, nå nærmer det seg sommer igjen, og det er endelig vær til å ha på kjole. Problemet er bare at selv om jeg sikkert har førti kjoler hengende i skapet, er ingen akkurat den jeg vil ha på når jeg åpner skapet om morgenen. Hvorfor er det egentlig sånn at man aldri blir fornøyd med det man allerede har?

Jeg lurer på hva sannsynligheten egentlig er for at jeg blir fornøyd med det neste plagget dersom jeg "bare" kjøper eeen til.. Det finnes så utallig mange fine når jeg sitter og drømmer på nettbutikkene, men det kommer til et punkt der man uansett vil ha noe mer tror jeg. Denne våren skal alle pengene mine gå inn i leiligheten, jeg skal ikke bruke penger på klær jeg bruker fire ganger før de blir hengende. Problemet er bare at hver eneste gang jeg ser noen jeg syntes er pent kledd, får jeg lyst på noe mer.

Denne våren har jeg hver uke hatt tre timer forelesning i forbrukeratferd, og har studert grunnene til at dette fungerer. Jeg er redd jeg er et levende bevis. På torsdag var jeg en av de gale jentene som stod i kø utenfor hennes og maurits for å få en bit av Mattew Williamson kolleksjonen. Og jeg MÅTTE bare ha en rosa kjole jeg hadde siklet etter på nettet i ukesvis. Fire dager senere er den blitt enda en kjole i samlingen. Når jeg kommer til å bruke den? Aner ikke, men det føltes bra!

Lurer på hva det er med oss jenter, som gjør at vi bruker utallige tusner på klesplagg. Det finnes så mye viktigere ting her i livet, og vi vet det alle sammen. Likevel gjør vi det igjen og igjen. Vi drar kortet og får kick av å kjøpe klær vi bruker sjeldnere og sjeldnere. For jo flere klær vi eier, jo mindre har vi å ta på oss når vi står og ser inn i mengden. Så hva gjør vi? Vi handler enda mer.
Makan...

Wednesday, April 15, 2009

Freshy

Første innlegg med helt fersk PC. Den gamle tok kvelden nå i påsken, og jeg holdt på å få hetta da det skjedde. Egentlig skjedde det vel ikke noe spesielt heller, den sluttet bare å fungere over natta. Relativt kjedelig kan jeg melde.

Reiser tilbake til vestlandet i kveld, tror det blir bra. Hjem til varmen og ny leilighet! Gleder meg sinnsykt til å flytte inn nå. Ikke lenge til jeg kan begynne å flytte klær -og ting- og bygge det opp slik jeg vil ha det. Jeg håper jeg får det så fint som jeg ser for meg i hodet, det hadde vært kjekt å få et sted jeg kan invitere folk til.

Nå har jeg altså en helt ny PC i fanget, minst halvparten så liten som den forrige, og det er egentlig ganske deilig. Problemet er at jeg ikke har noe musikk inne på denne her. Har det inne på iPhonen, men er nødt til å finne ut hvordan jeg kan få reddet den ut derfra igjen etterhvert.

for now: thank you and good night

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten