Wednesday, December 08, 2010

Arapapegøyen

Småfugler trekker sørover om vinteren, Leif på sin side, trekker opp. I all snøen vil Leif helst sitte oppe på skulderen, for ikke å risikere å komme i nærheten av de våte og ekle greiene. Skulle nesten tro hunden vår var byttet ut med en papegøye:




____________


2 comments:

Unknown said...

Nååh, så koseleg du syns eg var flink å pynte til jul :) Du skulle ha sett i fjor, da hadde vi ekte juletre stående her hele desember ;p Har ikkje komme so langt enda i år ;) Eg syns det er viktig å få litt julestemmning rundt seg når ein leser til eksamen og er mykje heime..

Bokstavane får ein tak i på Farmors Hus (har to butikka her i Bergen), men Black Design har dei òg =) har eit ord til, som er Peace som står i ein til vinduskarm :) Også har eg ein ekstra P, sånn at e kan bytte ut HOME med HOPE :)

Ah, skulle ønske jeg også var så flink til å pynte til jul! Hvor har du fått tak i de bokstavene der? De så ut til å være i perfekt størrelse =)


Masse lykke til med eksamenslesing =)

Karen Marie said...

Gjett om jeg skal ta meg en tur innom den butikken når jeg drar hjem til jul! Juletre høres herlig flott ut, Skulle jeg jammen meg hatt her og, hadde det ikke vært for firbenten. Etter at vi fikk ham har vi ikke turt å ta inn en eneste plante...

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten