Friday, February 09, 2007

folkehøyskole

I går skjønte jeg virkelig hva det å gå folkhøyskole betyr..
De siste dagene er det blitt påstått at jeg har feber og lignende, men jeg er selvsagt sikker på at det bare er alle andre som syntes det er varmt i Stavanger. I alle fall da, så har det ikke vært så mye aktivitet, noe som fører til at det lille som dukker opp får veldig stor betydning. Yesterday kjørte det en politibil forbi skolen, den kjørte forbi, og reiste igjen. Gjett EN gang om det ble samtaleemne på skolen i flere timer etterpå! Alle(les: særlig jeg) lurer på hva den gjorde her.. Drama på folkehøyskolen for å si det sånn.

Anyways, det er veldig kjekt da! Særli å ha ferie, slik jeg har etter neste uke. Da er det tilbake til Eidsvoll, og jeg skal til Gjøvik på nostalgi fest. Jeg skal gå kledd i rødt fra topp til tå og blåse i fløyte sammen med mange andre rød og blåkledde. Ja, du gjettet riktig: russereunion. Haha. Nesten alle fra russebilen min skal dit, og ja, jeg gledermeg. Og selv om ingen har tro på meg; nei, jeg skal ikke bli full..

Nå må jeg stikke, jeg må skylle statoilkoppen min, ellers blir det ikke mer kakao på meg.
So long everyone

Thursday, February 01, 2007

Du blir det du leser


Nå har vi nettopp vært og hentet kakao på Statoil. Igjen.
Den er så sykt god! Nam nam sier nå jeg!
Og det er mange som er enige:
Mrs Karen presents: The Statoilkopp crew
Bestående av: Marit, Line Kristin, Maria,
Maja, Arvid, Pål Anders och MOI

Ellers har vi nettopp spilt den fjerde forestillingen i Svitsj, den anerkjente forestillingen vår der jeg spiller FAT PIPPI. Der snakker jeg gebrokkent svensk og spiser chips, haha!
Men det er gøy altså!

Også er det så kjekt å gjøre litt sånt igjen, for jeg har savnet russereyen så fælt, denna russen vett.. De bli jo aldri ferdige.

Hva skal du bli når d blir stor? Jeg aner ikke.. Frhåentlig blir jeg rett og slett aldri voksen, det er jo lov å håpe i alle fall.. Men nå har har ejg i alle fall klart å klippe ut de studiene jeg kan tenkte meg å gå på neste år. Det er ca tusen, men jeg er glad likevel. Nå vet jeg i alle fall hva jeg skal velge mellom. Jeg skal enten blir rik, sjef eller kjent. Haha

Til slutt vil jeg gjerne få ytre et ønske til alle mine lesere. Ikke begynn å spille SIMS. Jeg er blitt avhengig. Klarer ikke slutte heller, den som har kuren må bare si ifra, belønningen er stor!

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten