Saturday, May 05, 2007

på nett på ny

Dette gjør meg glad:
folk som gir deg blyanter når du sitter alene på toget - slik at du kan løse sudoku i stedet for å glo i veggen de neste tre timene.

jaja dere, lenge siden sist, eller hva?
mye som har skjedd siden forrige gang ja, det stemmer..
begynner visst å bli et mønster akkurat det der.. fydda..

anyways.. jeg har ikke tid til å skrive så mye,
men jeg må nevne topp tre siden forrige gang da:

1. - KINA - VERY NICE
var der med skolen som de fleste av dere vet, shoppet bort pengene mine, og opplevde masse knall! Var blant annet på kong fu show og på muren :) OOOog jeg spiste skorpion! Gjett om det er noe jeg kommer til å huske! og siden du sitter der og lurer: det smakte akkurat som salt chips.. Jeg må innrømme at jeg allerede har begynt å legge planer om å reise ned igjen.. Får se da, hvordan det går!

2. Hyttetur
Birthe, Terje, Lisa, Mikey, Maja, Arvid, Annika, Line og jeg reiste på tur til Birthe sin hytte nå, første mai natten. Mye grillings, solings og drikkings er ikke en overdrivelse. Enkelte spydde rødvin, og nei - det var ikke meg. Fy søren så morro vi hadde det! Undertegnede ble litt nedsatt etter at allergien spilte meg et puss, men jeg var snart på beina igjen. Vi snakker mye norsk musikk og mye fine drinker!

3. Samordnaopptak
Ja - jeg har klart å søke i år. Har søkt på Administrasjon og ledelse i Oslo, men der kommer jeg ikke inn, så planen er Stavanger et år til. Sosiologi faktisk :-) Gjett om jeg gleder meg da! Jeg digger jo dette stedet over alt på jord! Ser for meg en tilværelse bestående av skole, sjø og sang. Neida, fra spøk til alvor - jeg tror det kan passe meg ganske så bra. Men vi får se da, mye kan skje før opptaket.

Ellers har det hendt lite. En uke igjen av skolen nå, nitrist! Går rundt og gruer meg masse til ikke å ha alle disse menneskene rundt meg mer allerede. Tror det kommer til å bli en sommer fyllt med reiser på tvers av landet for å si det sånn!

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten