Thursday, July 19, 2007

Stavanger here I come

Det er offisielt: jeg blir Siddis fra 14.august

Monday, July 16, 2007

Hammock

Jada, jeg sitter endelig her med det nye albumet til Trang Fødsel. Og ja, det er like herlig som jeg trodde. Det har stått på repeat siden jeg satt det inn klokka fem og jeg tror ikke jeg kommer til å gå lei. Nei, vent, jeg vet jeg ikke kommer til å gå lei. Dessverre viser det seg at vennene mine ikke er like entusiastiske, ENKELTE har til og med prestert og si at de hater denne musikken. Tror det skyldes at sistnevnte er fra Mosjøen og vi vet jo alle at skriking på det språket blir bra sangstemme. Så det er jo mulig at jeg har blitt litt lost i translation. Og ærlig talt Peder, KJEDELIG? Jeg ville heller valgt noe sånt som.. elsk

Men jo, jeg lovte en eller annen å vise min sympati til Torbjørn i mitt neste innlegg, og det ble jo dette da. Han har nemlig skrevet et innlegg i bloggen sin om unødvendige invitasjoner til ulike grupper. Kunne ikke vært mer enig. For hvor stor interesse har egentlig jeg av å bli med i "I hate remix" gruppa, eller "vi som digger Sandra"? De som kjenner meg bittelitt i det hele tatt har garantert plukket opp mitt litt.. anstrengte.. forhold til hun der. Det er det jeg mener, selv om man har 200 friends der inne, er det ganske mange som bare vet hvem du er. Hyggelig med mange venner altså, men jeg håper det var ironi at du inviterte meg. Tilbake til saken, fem stykker har kommentert innlegget hans, og alle kritiserer frustrasjonen hans. Ø?

Uansett, nå er det visst dinner.. Feil tid på døgnet sa du, neida, det går bra. Hehe.. Mat er mat, det sier nå jeg. Sommeren gjør noe med døgnrytmen.
Snakkes

Tuesday, July 10, 2007

Taco for life

Jeg må innrømme at jeg er innmari glad i taco. Ja, hvis jeg måtte velge en rett jeg skulle spist resten av livet; så hadde jeg valgt taco, MEN det blir innmari mye oppvask av det! Kjære blogg, jeg har hatt besøk her i kveld som du skjønner og vi fyllte en oppvaskmaskin etterpå. Enda godt jeg fikk hjelp til å rydde :) I like

Ellers har jeg vært Marthe i ca. en uke nå, de e itte så skummelt som je trudde de kom tel å bli skal je si deg. Faktisk ganske gøy rett og slett! Fordi det har vært så mye mennesker der er arbeidstiden min utvidet med to timer, så nå jobber jeg plutselig en helt vanlig arbeidsdag igjen. Nesten litt uvant det nå! Vender meg vel til det igjen, hehe..

I dag har nesten alle jeg har på facebook lagt inn at de skal på Metallica konserten. Det er ikke sånn at jeg skulle ønske jeg kunne dratt på DEN konserten, men jeg skulle ønske jeg kunne reist på konsert jeg også, det er noe eget med konsert altså! 17.august spiller Trang Fødsel på Jessheim, men gjett hvem som kanskje er på andre siden av landet da? joda, det er vel meg det vel.

Dagens kloke ord:
"Det er faktisk sånn at jo flere klær du har, jo mindre har du å ha på deg"
-Elisabet Janssen

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten