Monday, August 30, 2010

Fascinert av Leif..

Noen ganger blir jeg veldig fascinert av den lille firbente kompisen min. Hvordan har det seg for eksempel at Leif - på en kilometers avstand kan skjønne at den ene av disse er en hund, og den andre er en katt?


Han er nødt til å være smartere enn han ser ut til å være, eller hva?


___________


Friday, August 27, 2010

Lange dager

Skolen har endelig begynt igjen, og ja, jeg mener det når jeg sier endelig. Det blir så mye mer struktur på ting når man må opp og på forelesning. Dessuten har vi fått en ny og fantastisk foreleser denne høsten, noe som gjør at jeg ser desto lysere på tiden som kommer. Pensumbøkene er kjøpt inn, penalet er fylt opp, stipendet har endelig kommet inn. Dagene flyr forbi, og akkurat nå har jeg egentlig ganske mye å blogge om, men lite tålmodighet til å sette meg ned å skrive. Det er så mye spennende som skjer, at jeg stort sett heller kaster meg ut i dem, enn å sette meg ned på sofaen. Heldigvis er det helg nå, så jeg får pustet litt ut. Og slikt.

Det nærmer seg bursdagen min og min herlige kjæreste har bestilt ferietur til oss den helgen. Turen ser ut til å gå til London, og jeg gleder meg veldig! Morten har vært en del i London før, og ser ut til å kjenne en ganske annen side av byen enn meg. Kanskje ikke så vanskelig med tanke på at det jeg kan best er å finne handlegater, mens Morten jo er ..en mann.. Visse interessekonflikter der, eller i alle fall veldig ulike interesser.

Akkurat nå sitter jeg og knoter med en Power Point-presentasjon på jobb. Det er ikke en eneste besøkende på museumet her nå. Da er det ikke spesielt mye å sette fingrene i når klokken er langt over vanlig stengetid - på en fredag. Presentasjonen skal jeg holde på Nasjonalt Styreforum i Drammen om noen uker. Det tror jeg blir skikkelig spennende.


På NSF kommer styremedlemmene fra alle de regionale BI-skolene sammen og læres opp i vervene sine, utveksler erfaringer og har en god porsjon moro i tillegg. Jeg har vært mye i Drammen tidligere, men jeg har aldri egentlig vært i Drammen så jeg er veldig spent på hvordan det blir også. Dersom noen har noen tips til ting man bør få med seg er det bare å komme med dem!

Mye spenning i dette innlegget, men det får heller være.
Bloggen er jo tross alt min...

__________

Tuesday, August 17, 2010

Fadderuken del 2

Dag to i fadderuken er over, og mens jeg skriver dette holder jeg på å sovne. Er helt utslitt og jeg har vært edru i kveld. Vi skysset alle førsteklassingene ut til Sandnes - det var god stemning, men kanskje litt dyr pils i lengden for en gjeng uskyldige studenter.

På Actionball har de masse ulike ballspillaktiviteter, og både utendørs og innendørs sandvolleyballbaner. Vi var ikke så verst heldige med været, og det var sinnsykt deilig med en aktivitet som ikke først og fremst dreide seg om å drikke mest mulig. Selv om mange drakk litt også da selvfølgelig.








Happy days i fadderuken til BI Stavanger med andre ord. Er du ikke med, får du heller sitte og glede deg til neste år =)


_________

Fadderuken del 1

Ny uke,
Nytt skoleår,
Nye muligheter...

Jeg sitter her nå, og første dag av skoleåret 2010/2011 er over. Det har vært en spennende dag, fadderuken er igang - en fadderuke jeg virkelig har troen på. Det har vært temafest på kroa i dag, og herregud så kjekt det var. For første gang har jeg beveget meg rundt i BIS Sentralstyret-klær, og folk har stoppet opp og pratet med meg om alt mulig. Det er litt merkelig, men samtidig utrolig kult å merke at det finnes mennesker som legger merke til hvilken jobb man legger ned i noe, uten at man egentlig har hilst på dem personlig. Må innrømme at gnisten for en sånn jobb blir tent mer for hver gang jeg hilser på nye mennesker nå.

Det er et nytt skoleår, men det føles som om det var i går jeg satt og leste til eksamen. Hvor ble det egentlig av denne sommeren? Når noen spør meg hva jeg har brukt den til, klarer jeg ikke helt å sette fingeren på det. Jeg har hverken tjent spesielt mye penger, reist spesielt mange kule steder, eller opplevd noe særlig varme. Likevel har den da vært ganske bra? Jeg har vært i Berlin med Morten, i London et døgn, på hyttetur med folkehøyskole-folkene mine, hjemme og hilst på gamle kjente, jeg har klart å betale regningene som har dukket opp (herregud, hvordan klarer egentlig studenter å ta skikkelig sommerferie og likevel betale husleie, tvlisens, strømregninger og mat uten å jobbe?? Kan ikkw huske å ha hatt ordentlig fri i sommerferien siden ungdomsskolen...)

I dag var det altså kick-off til fadderuka, og det må jeg bare få si: jeg er utrolig imponert over programmet de har mekket sammen disse to fantastiske menneskene som har ansvaret for fadderuken på BI Stavanger. I det jeg skal ikle meg selv bastskjørt og kokosnøtter i morgen ettermiddag skal jeg ikke røpe for mye; men går du ikke på BI får du vær så god å vurdere det.
I love this!







Vi er alle glade i noen skikkelig go`bilder, er vi ikke?



___________

Tuesday, August 03, 2010

Sommerferiedagen

Herregud for en herlig dag!

Solen har kanskje ikke skint hele dagen, men bortsett fra det har ikke denne dagen vært langt fra perfekt. Dagen har vært fyllt med English breakfast, bringebær- og ripsplukking, kafèbesøk, trening og brownies med kjæresten min. Det er ikke særlig mange flere dager uten planer igjen denne sommeren, men blir de like bra som denne - kan jeg med hånden på hjertet si at sommeren har vært bra likevel.

Her har dere noen små glimt fra dagen:

Nina hadde fantastisk mye god mat i huset, så vi disket sammen en vidunderlig frokost!
- English style!


Vi har plukket masse masse bær!

Og vi fikk hjelp av Leif...

Det kan hende dere har lagt merke til tunga, men hallo...?
Ikke en gang jeg visste at den er så lang som dette!

Ripsplukking og trillebårkjøring

Endelig har jeg fått litt sommerstemning jeg også! Det skal egentlig ikke så mye til, bare man legger godviljen til. Hvis man lener seg bakover, går dagene utrolig fort. Bruker man litt tid på å gjøre dagen skikkelig bra, får man noe helt fantastisk tilbake.

I morgen skal jeg på intervju på BI. Ønsk meg lykke til!


__________

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten