Monday, June 21, 2010

Det er ikke ofte jeg er våken under soloppgangene om sommeren. Solen står jo opp rundt halv fem om dagen, men i og med at vi var på overlapping i helgen, hadde jeg fortsatt ikke funnet sengen da den fant sted i går. Jeg har aldri vært en sånn en som reiser opp på fjellet for å få den beste utsikten til den, men jeg begynner å skjønne hva folk ser i soloppgangene. Det er er et ganske vakkert syn, og den beviser så mye mer enn at det er i ferd med å bli morgen.

Jeg kunne ikke unngå å bli liggende å tenke på hvor vakker den er. Det sterke lyset som presser seg gjennom skyene og gir liv til en ny dag, samme hvor man befinner seg og hva man gjør. Den gir ikke mer lys til noen enn noen andre - og alle som vil kan nyte godt av den.

Jeg er utrolig glad i klisjeer. Gi meg en klisje, og jeg er solgt med en gang! Jeg elsker ordtak alle himler med øynene av - jo flere runder jo bedre. Og hva finnes det vel egentlig flere klisjeer om enn solen? Et av dem går noe sånt som at en hver soloppgang er en ny mulighet. Nå tviler jeg sterkt på at det kunne gått bra å starte fullstendig på nytt hver morgen. Jeg hadde blitt gal av å skulle gjøre alt annerledes hver eneste gang, men jeg liker å tenke at vi i alle fall har muligheten. Solen står opp uansett, og det er vårt eget ansvar å gjøre det meste ut av de dagene vi får.

De dagene virker ofte lange og vi bruker uendelig mange dager på å glede oss til andre. Ganske synd egentlig, for man aner ikke hvor mange dager det egentlig er i sitt eget menneskeliv. Da jeg så på soloppgangen i går ble jeg liggende og tenke på alle forandringene som skjer i livet mitt om dagen. Ingen forferdelig store forandringer, men likevel er det mye nytt å skulle vende seg til for tiden. Jeg gleder meg veldig til de neste dagene, og har jeg rett - får jeg se mange flere soloppganger de neste ukene.


_________

Saturday, June 19, 2010

Rovdyret Leif

Det er ikke alle som er like tøffe, men jeg har en sterk følelse av at Leif kanskje hadde slitt ute i naturen....




_________

Friday, June 18, 2010

24 timer i London

Etter at jeg snublet over noen utrolig billige billetter på nettet, ble det på sekundet avgjort at Ivana, Therese og jeg fortjente en tur til London. Avgårde dro vi, og det var utrolig kult! Utallige Frappuchinoer fra Starbucks, en del shopping og litt sightseeing senere sitter jeg nå her i Stavanger igjen. Med en del mindre feriepenger igjen vel å merke, men herregud så gøy vi hadde det! Ganske overbevist om at det ikke er siste gang vi reiser på spontantur sånn.

Det viktigste først..

Oxford Street

Enjoying London to the fullest!

Ivana laget en ny betydning av spontantur, hun printet ut metrokartet på forhånd.

På flygplanet

Noen av herlighetene som ble med meg hjem..

London BABY! Det var noen fantastiske 24 timer, og selv om det kanskje var litt kort, var det ganske kjekt også. Vi fikk sett Trafalgar Square, Big Ben, London Eye og Oxford Street. I tillegg rakk vi restaurant og tur på engelsk pub på kvelden. Mye mer å gjøre i London selvfølgelig, men jeg likte det. Når det er mer igjen å gjøre, betyr det jo bare at man gjerne drar tilbake igjen.


________

Thursday, June 10, 2010

I`m off to Bergen!

Nå stikker jeg snart til Bergen, og jeg gleder meg. Skal besøke Linn Therese som nettopp har flyttet dit, og vi skal nyte livet hele helgen. Yes pleace! I gode gamle dager bodde Linn Therese og jeg i Eidsvoll begge to, men etter at jeg flyttet til Stavanger, har vi ikke sett hverandre så mye. Ingenting er vel bedre enn å bruke en frihelg på å catche opp med gamle venninner? I love it!


Knutsen og Ludvigsen - Ve te Bergen
__________

Når selv pakken er rosa, vet du det er noe godt i vente


 
Ikke noe jeg vanligvis ville prøvd en gang, men jeg fant denne for noen uker siden. Satt midt i eksamenslesing og før jeg visste ordet av det var den på vei i posten. Den kommer fra England, så det føles som om jeg har ventet et år på leveringen. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg syntes om den, men jeg tror egentlig jeg liker den. Inni lå nemlig denne:


Noen innspill?


____________

Tuesday, June 08, 2010

Sommerferie

Endelig har jeg fått sommerferie! Siste eksamen var på torsdag, og siden da har det gått mye i jobbing. Nå har jeg derimot ferie i over en uke. Den uken skal virkelig brukes med omhu;

Jeg skal besøke Linn Therese i Bergen, sove lenge, lage fotoalbum, gå masse turer, spise is, bade (hvis vannet bare blir bittelitt varmere), se Sex og singelliv på kino, bli brun, henge med alle venninnene jeg kommer over i denne byen, kanskje ta en tur til Oslo med BIS og leve livet som best jeg kan.



Jim Stärk - Morning Songs

Sommeren har nettopp begynt, og det er tusen ting jeg har lyst til å gjøre. Det hjelper ikke at jeg har alt for lite ferie, når flyselskapene legger ut alle de fantastiske fristende reisemålene til null og niks. Morten og jeg har bestilt en kort tur til Berlin i løpet av den ene uken vi har fri samtidig, resten av fritiden min blir det fullstendig opp til meg å fylle så godt jeg kan. Jeg er definitivt åpen for å få besøk av gamle venner, dersom noen trenger en form for couchsurfing blant kjentfolk, så er det plass her! Det eneste aberet er at de må være innstilt på å dele den med en firbent liten fyr kalt Leif.


De siste ukene før ferien var det ganske trist å være nettopp Leif. Han ble litt nedprioritert i eksamensinnspurten stakkar. Heldigvis har vi vært to som har tatt oss av ham, og vi har fått hjelp av noen fantastiske venner de dagene vi var nødt til å dypdykke inn i bøkene. Jeg var aldri klar over at det kunne bli så viktig å ha gode venner som stilte opp før vi fikk hund. Tusen takk Therese og Thomas for hjelp med hundepass!

Siden sist har jo den lille krabaten bestått valpekurset også. Jada, han har grad i hverdagslydighet han nå. Flink? Det syntes i alle fall jeg! Han fikk jo til og med diplom.

Det ble andre boller ganske nøyaktig ti minutter etter at eksamen var ferdig på torsdag. Han har fått masse turer i området her, og vi har hatt ham med på de merkeligste plasser hvor han har luktet og smakt på nye ting. I tillegg har han blitt ganske så glad i å bade:


I anledning ferie blir det nok litt roligere tider på bloggen, men jeg regner med at de fleste av dere klarer å nyte sommeren likevel ;-)


_________

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten