Tuesday, November 21, 2006

Family fun

Nå må jeg rydde rommet!
Det er tre dager igjen til mamma og pappa kommer på besøk, og jeg har glemt hva som er fargen på skrivebordet mitt.. Har vel ikke akkurat blitt alt for mye rydding og møllers i det siste, så nå er det storrengjøring ut uken. Jeg skal bare..... hehe

Ellers skal jeg på teater i morgen *Julestjerne kom til meg*.. Har vi sett den før? Ja. Gleder vi oss? Ja. Kommer vi til å se det igjen? Ja. Gjør det noe? Nei. Det har seg nemlig slik at når vi ser reisen til julestjernen, da blir det jul. Sånn er det bare, og sånn vil det alltid være. Vi har drevet og øvd inn tekster sel det siste døgnet også, familiehelg betyr fremføring her omkring, snakker vi lunsj? Gleder meg til det også! Alt for å underholde andre veit du, det er jo kanonkjekt å få en slags revy igjen.
Spurte John Inge om jeg fikk begynne i klassen hans i dag. Det hadde han ikke noe svar på gitt. Maria ville ikke vise bildene mine med bananer heller (intern). Huff. Irriterende altså. Ikke rart det blir krig i verden når ikke absolutt alt følger min geniale impulser, det ville løst alle problemer.

Må nesten stikke, det er jo så travelt her på folkehøyskolen vøtt. Nå er jeg strengt talt nødt til å skrelle en mandarin.

Thursday, November 09, 2006

dette med å fly og sånn

Nå har jeg altså landet og inkvartert meg selv hjemme igjen. Härligt härligt, men farligt, farligt! Det er kjempe godt å være hjemme, det er snø og kakao for alle pengene. Ordentlig godt altså, men det er nå slik her da; at er det snø, er det også is på veien. Skulle få kofferten min inn fra garasjen i stad. Den er jo som alltid en god del mye tyngre enn meg, så jeg tenkte jeg skulle ty til hjulene den har på bakdelen. IKKE noen god idè.. Jeg sier ikke mer..

Tenkte jeg skulle fortelle som innsjekkingen på Sola flyplass i dag. Dette er en historie i nemlig! Line Kristin og jeg skulle ta samme fly og ble kjørt til flyplassen av Pål Anders og Erlend. Tusen takk enda en gang forresten! Innsjekking: kom selvfølgelig til den tregeste køen, det er jo en naturlov at man gjør det. Så kommer vi til poenget....... Sikkerhetskontrollen..
Sikkerhetskontrollen ja, tregeste køen igjen. Æsj. Når jeg kommer frem, må jeg ta ut PCen. Som en ærlig norsk borger gjør jeg jo det, på bordet som er satt opp, og imens sniker det seg en fyr foran meg. HELT GREIT siden jeg surrer med PCen. MEN så viser det seg at når han kommer til båndet, har han også PC med seg, og den ligger nederst i kofferten hans. Nederst. Herlig. Så da stod jeg der en evighet og venter på at han skal tømme kofferten og pakke det ned igjen. Det tok i underkant av en evighet i alle fall. Når det endelig er min tur, er det ikke flere bokser til å legge ting på.
På dette tidspunktet må det vel kunne sies at jeg eventuelt kanskje begynte å bli litt irritert, så som en fjortenåring plasserer jeg hendene demonstrativt i lommen. At det går an, ungdommen i dag altså. Jeg forstår at dette kan virke provoserende på en sikkerhetsvakt. Etter dette fikk jeg rett og slett streng beskjed om å fjerne hendene fra lommene mens jeg befant meg på området.. Hallo? Høyre må vinne valget. I say no more

Wednesday, November 08, 2006

jadda..

Denne posten vil jeg dedikere til Elisabeth og Maria..
Jeg vil bare si, at det å dra andre folks dyner og puter rundt på gulvet, bare fordi de har vært så uheldige å glemme de på rommet til f.eks. Malene, det er ikke særlig pent.. Gode gud, da jeg var ung, da holdt ikke ungdommen på på den måten for å si det sånn.. Hevnen blir søt!

Ellers vil jeg bare si at jeg gleder meg til å komme hjem i helgen, selv om jeg går glipp av RUHs hyttetur, som hørtes kanon ut! Må få bli med neste gang altså! Jeg lurer nå litt på de sikkerhets reglene da.. Kan man kjøpe drikke innenfor sikkerhetskontrollen, og så ha det med på flyet?

Sunday, November 05, 2006

Dag 1

Jeg vil begynne min karriere som blogger med å kommentere et tema jeg har irritert meg over lenge. Det er noe jeg tror angår de aller fleste av oss normale nordmenn, i mer eller mindre omfang selvfølgelig, men ikke desto mindre viktig for oss alle.

Hva kommer det av; at det alltid lurer seg noe man ikke vil ha opp i smågodtposen?
Jeg mener.... Her betaler vi dyre dommer for smågodt (9,90 for hektoen på rema1000), også blir det alltid med noe man ikke vil ha. Det blir jo alltid sånn at man ender opp med å unngå en eller annen klissete sjokoladebit, en bitteliten karamell eller hva det nå er. Små barn store irritasjoner tenker du kanskje nå, og ja, det har du jammen rett i. Men nå har det seg nemlig sånn at jeg er eksepsjonelt liten for aldern, hehe.. Denna russen..

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten