Sunday, March 03, 2013

Goa, daaaalin`

Klokken halv ni mandag kveld leverte vi den indiske masteroppgaven, og klokken halv elleve  samme kveld var vi ombord på nattbussen fra Pune til Goa. Vi hadde tross alt identifisert tre dager uten forelesninger, så avsted skulle vi. Strender, cocktails og solbrente legger? Ja, takk. 

Goa er Indias svar på syden på en måte, med en enorm kystlinje og 30 grader i skyggen er det virkelig det perfekte stedet for å koble av, både for indere og turister. Strendene kan jo selvsagt ikke måle seg med de man finner nedover på Jæren (ikke at jeg er partisk eller noe), men været er kanskje bittelitt mer stabilt, noe som gjør det hele ganske ok. Veldig ok faktisk. 

Jeg ble i tradisjon tro maksimalt solbrent allerede første dagen, noe som også ga oss masse tid til å leie skuter og reise rundt på oppdagelsesferd. Eller i alle fall på shopping. Og delfin safari. Og laaange turer på stranden i solnedgangen. 


Ting man kan gjøre i Goa: 


Gå på stranden og tegne i sanden:



Nyte fantastisk service:

Spise god mat:
 
Gjøre yoga øvelser i speedo

Ta bilder av seg selv

 Eller bli tatt bilde av i vannet

Se på livet i gatene
 
 
Spille trommer eller danse til dem

Få proff massasje på stranden 

Feire at man har levert master


Gjerne med nyanskaffet rødbrent fjes


Gå på loppemarked og kjøpe fine ting


Dra på delfin safari i åpen båt

Sole seg ombord i båten (helst ikke, dersom ansiktet ditt er like rødt som på bildet under)

Se på fengsler og fort fra havet


Se morsomme butikker. Si ifra hvis du ser dette bildet mamma, det er til deg


Nyte solnedgangen


Og så kan man gå hjem etter det...



I Goa bodde vi på et litt dodgy beach resort til ca 75 kroner per person. Det var helt greit, luktet vondt, men det var rent liksom. Man kan også bo for typ 3500 kroner natten, dersom man foretrekker det. Området vi var i var helt nord i Goa, like ved Baga beach som er mest kjent blant norske turister. Vårt område var fylt med festglade briter og darlingene og sweetheartene satt løst hvor enn vi gikk. Man må jo bare elske det. 

Nok til å dra igjen? Ja, gjerne det.



___________



Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten