Wednesday, February 16, 2011

Forberedelser, forberedelser, forberedelser...

Nå er det to dager til vi skal sette oss på flyet mot Montreal, og det er utrolig mye som skjer. Vi har løst og presentert utallige case, vi har fått presentasjonsteknikkurs, vi har brukt utallige timer og blitt intervjuet av det som etterhvert har blitt en del journalister også. Det er utrolig spennende alt som skjer nå, men jeg merker det skal bli deilig å bare komme dit, og å komme i gang.

Vi har fått så mange innspill, og alle har sine meninger om hvordan disse casene kan bli løst best. Alt man vet er feil, og alle mener forskjellige ting. Det er nesten så jeg ikke husker hva jeg syntes var best selv lenger en gang. Heldigvis er de som tipser og råder oss plukket ut nettopp fordi de vet hva de snakker om, og de resultatene vi produserer nå, er ganske mye mer avanserte enn de var i begynnelsen.

I dag er vi på forsiden av Jobb og Utdanning i Stavanger Aftenblad. Gjett om det skal skrives hjem om dette. Hvis du er interessert, kan du finne en  kortversjon av artikkelen her.

I går fikk vi det endelige programmet også, så nå skal det ikke være noe tvil om hvor vi skal befinne oss et eneste sekund mens vi er i Montreal. Vi reiser jo nå på fredag, så vi har en ekstra dag i Montreal til å kvitte oss med det verste jet-laget, før de andre deltagerne kommer. Er vi heldige, rekker vi til og med å se litt av byen på lørdagen også.

Godt er det - for det blir ikke mye tid til sight-seeing underveis. Ikke shopping heller. Det siste der kan jeg visst bare innfinne meg med at det uansett ikke kan bli noe særlig av, ettersom vi har fått en ganske strict liste over antrekk til de ulike eventene i løpet av uken. I tillegg til disse plaggene, er det jo i tillegg klær til fem presentasjoner, og klær til å gå i utenom disse arrangementene - som jo virker helt vilt. Alt sammen skal da altså pakkes ned i en eneste koffert, som ikke kan veie mer enn 23 kilo. Høres det ikke så ille ut?

Vel, her er et lite utdrag av det vi får være med på i løpet av uken, listen er egentlig på nesten syv sider:

Jada, her skal det altså pakkes til ti ulike antrekk i offentlige settinger. I en koffert?? Det kan trygt sies at jeg tar alle pakketips imot med takk.

Mer om konkurransen kan du lese her




____________



1 comment:

Sara said...

jeg er så stolt av deg!

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten