Wednesday, March 28, 2012

Hjemmelaget tapas: Dadler med bacon

Nok en av mine favoritter fra tapasmenyen, og det er kjempe enkelt å lage. Skal dere få oppskriften? Selvfølgelig. Det meste av tapas kan lages ganske så raskt, mens det kan være lurt å planlegge litt rundt denne retten dersom du skal lage mange ting. Her skal det rulles, stekes og ovnsbakes. La meg presentere:

Dadler med bacon


Dette trenger du:

- Dadler (eller fiken, man tager det man haver)
- Bacon i strimler

- Tannpirkere
- Ildfast form, eller aluminiumsfolie




Slik gjør du det:

1. Sett ovnen på 225 grader
2. Del baconskivene opp i store nok biter til at de kan rulles en gang rundt daddelen
3. Rull skivene rundt daddelen
4. Fest dem med en tannpirker
5. Stek dadlene på litt sterk varme til baconet blir brunt
6. Legg dadlene i ovnen og stek dem i  ca10 minutter til de er varme helt i gjennom


Det var alt om skulle til. Blir det for komplisert, er du for gammel. Eller hvordan man nå skal si det. Resultatet er altså så fantastisk godt, at jeg kan anbefale det til alle å prøve det en gang.

Jo, også kan det nok holde å lage tre/fire til hver. De er ganske mektige.




___________

No comments:

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten