Jeg elsker det når noe som ser fancy ut og smaker godt viser seg å være enkelt å lage. Ovnsbakt chevre for eksempel er kanskje noe av det aller beste jeg har smakt når jeg har spist tapas på restaurant, og i kveld har vi rett og slett knekket koden og laget det selv.
Slike statshemmeligheter som dette har jeg selvsagt ikke noe imot å skrive ned og dele med alle jeg er glad i, eller i alle fall de jeg er glad i som i tillegg leser bloggen min. La meg presentere: *dam ta dam*
Ovnsbakt Chevre med honning og lime
- Chevre (geitost, selges i vanlige OK utstyrte butikker)
- Honning- Raspet limeskall
- Ildfast form, eller aluminiumsfolie
Det du gjør er:
1. Sett ovnen på 200 grader2. Del opp osten i slike biter som du liker best
- det kan være tynne skiver, eller en stor tykk bit - alt fungerer
3. Legg dette oppi formen du skal bruke, eller på et stykke alumuiniumsfolie
- det skal ikke pakkes inn i folien, det er bare for at det skal ha noe å ligge på
4. Bruk en teskje for å la honningen renne over osten
5. Strø limeskallet over
- eventuelt kan du blande dette inn i honningen, det er veldig godt
6. Sett herligheten inn i ovnen
7. La det stå der til osten er smeltet
Bon appetit!
___________
3 comments:
bildene får meg til å få skikkelig lyst på chevre selv om jeg vet jeg ikke liker det! :) NAM!
Hehe, har du prøvd det varmt da? :)
nei, men jeg har prøvd brie varmt, og det hjalp ikke noe særlig :P
Post a Comment