Friday, May 27, 2011

Menneskets beste trenings-buddy

Den morsomste formen for trening, er den man gjør sammen med noen andre. Min beste treningsbuddy er definitivt Leif! I dag har vi jogget i Godalen, og tro det eller ei, går det kjempe fint å jogge med denne lille skapningen av en mops. Treningen blir av typen sakte intervall da vel å merke, men han har det kjempe gøy mens vi løper. Han må jo uansett luftes, så hvorfor ikke lage en kombinert jogge/luftetur?

Jeg kommer, jeg kommer!

Leifs fantastiske holdning til det å ha trent


Han er litt mer positiv i forkant av turen da, han letter nesten når han skjønner hva at han får bli med når treningsklærne har kommet på.


Et lite klipp av vår effektive jogging. Ser det ut som vi har det gøy eller?


PS: hvis du skal prøve å jogge med hunden din hjemme, er det kjempe viktig at det skjer på dens premisser. Hunden -skal- være eldre enn 1,5 år, og du må ha med noe den kan drikke. Ta pauser når den sakker farten, og tenk at det kanskje blir lengre intervaller når dere har gjort dette noen ganger. Hunder sier ikke alltid ifra hvis de er slitne eller har det vondt, det må du følge med på! Lykke til, det er knallkjekt!


________

4 comments:

Thomas said...

Tnaaaw :)
Leif er bare knusedeilig ass Karen! Bra du trimmer han litt ;)

Karen Marie said...

Ja, han er fantastisk! Godt av trim har han ja, han legger gaaanske fort på seg stakkars... Akkurat som mamman sin dessverre :p

Sara said...

så flinke dere er!!

Stine said...

Yo Leif, you rock. :) Hahaha han er så sjønnn.

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten