Monday, October 12, 2009

Disneykveld med banankake, Nina, Therese og Leif


I går var en skikkelig koselig søndag. Etter jobb dro jeg og Leif på besøk til Nina på Våland, der Therese også ventet på oss etter en relativt hard lørdag. Tror egentlig ikke den unge damen hadde vært hjemme siden da? Jeg har visst begynt å bli gammel, rolig kveld som lørdagen var og alt. Ikke poenget her nei. Kvelden ble tilbragt med disneyfilmer og kokkelering av en skikkelig god banankake.

Siden Leif var med, måtte vi selvfølgelig se Lady og Landstrykeren. Det var utrolig morsomt å se hvordan han fulgte med på skjermen når Lady ble lukket inne første natten. Det var noe han virkelig kunne relatere seg til tror jeg :-) Så mange flere følelser orket han ikke før han sovnet i fanget til Nina.

Det blir ikke ordentlig jentekveld på Våland uten at man lager noe som smaker godt, og utfra kjøleskapet kom vi frem til at Banankake var et godt alternativ. En mektig liten sak, men utrolig god når man virkelig skal kose seg. Dessuten er det jo banan i, så litt sundt er det vel? Eller?

I kaken hadde vi:
1 egg
1 liten kopp sukker
--> eggedosis

1 liten kopp smør
4 dl mel
2 moste bananer
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 dl melk

Dette stod i ovnen på 175 grader i 45 minutter og resultatet ble fantastisk. Som Nina sa: kanskje en kake som er best når den er varm, men det var den jo - så no problem for oss.





4 comments:

Peder said...

Keep it up med mat og kakeoppskrifter ;) Me like!

Linn Therese said...
This comment has been removed by the author.
Linn Therese said...

jeg prøver igjen, hvilke andre disneyfilmer så dere??

Karen Marie said...

vi så Anastasia, men det er kanskje ikke disney tror jeg.. også skulle bi egentlig se en til, men klokka ble fort så mye at vi måtte sove litt.. problemet med søndager er at det er sole dagen etter :p

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten