Tuesday, September 07, 2010

Jeg er på Karmøy!

Denne høsten er alle eksamensppgavene våre innleveringsoppgaver, fristen er i desember, men vi vet allerede hva vi må svare på. Derfor bestemte Helene og jeg oss for å begynne allerede nå. Vi har valgt å skrive om noen organisasjoner i Karmøy og omegn, sånn at vi virkelig kommer oss ut av hiene våre i Stavanger. For det er faktisk utrolig vanskelig å ha skikkelig effektive dager når man jobber hjemme i sofaen. Samtidig kommer jo Helene fra Karmøy, så vi fikk litt drahjelp gjennom gamle kjente av henne - OG vi fikk være på besøk hjemme hos Helene hvor de har verdens deiligste arbeidsplass:

Ikke verst å jobbe med denne utsikten eller hva?
 
Det noteres flittig, bare se hvor flinke vi var:

Markedsplanen vår i notatform!

Det er viktig med påfyll!

Dagen har vært utrolig effektiv! På denne ene dagen har vi forberedt oss til tre store oppgaver, fått oppdragsgivere, snevret inn temaet, fått godkjent gruppe til undersøkelser og startet med notatene. Nå gjenstår bare resten, og fortsetter det sånn som dette tror jeg vi kommer til å klare oss skikkelig bra!

Til den ene oppgaven vår hadde vi et intervju i Haugesund, og den ene butikken der hadde verdens kuleste dør. Er døren stengt? Javel, hva tror du det kommer av???



__________


3 comments:

Sara said...

HAHAHA jeg elsker "kan vi lære av dette og booke en avtale neste gang?" :D :D :D

Karen Marie said...

Ja, ikke sant? Helt genialt, sånn har jeg lyst på døra også!

Maria said...

Så flinke dere har vært da! :) Tror nok eksamensoppgavene i vinter går mycket bra hvis du fortsetter sånn:)

Og der så det ganske fint ut å sitte og jobbe, ja!

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten