Thursday, November 17, 2011

På bedriftsbesøk i Tyskland

Jeg syntes det blir kjekkere og kjekkere å gå på skole her nede. I dag var vi på vårt første bedriftsbesøk - hos Deutsche Telecom (de som blant annet eier T-mobile). Vi skal skrive en av semesteroppgavene våre rundt ulike case de har gitt oss, så det var ganske så spennende å få møte ledelsen deres. De var veldig åpne og ærlige om hva de holder på med, og vi fikk ta på og prøve mange av produktene deres. En av tingene som sjokkerte meg mest, var kanskje senderen de lager som foreldre nå kan kjøpe og plassere på barna sine for å vite hvor de er til en hver tid. Sikkert praktisk nok, men er ikke det veldig spesielt....?

Bedriftsbesøkene var omtrent på samme måten som de vi var på med BI Stavanger, men det var kanskje litt mer rett på saken og mindre rundt rekrutteringen. Vi var der for å lære om hva de holder på med, og det var det vi fikk høre om også. Det eneste tilnærmet likt karrierefokus vi traff på, var når de nevnte at vi sikkert kunne få mailadressen til HR-avdelingen hvis det var interessant. Jeg begynner å innse at konkurransen om jobbene her nede nok er en del sterkere enn hjemme, eller at i alle fall innstillingen til bedriftene er at de får gode nok søkere uansett. Så her må det virkelig jobbes fremover!

"Nå skal jeg vise deg her" hilsen sjefen sjæl

"oh, yeah" Enkelte syntes skilt var skikkelig stas rett og slett

Her ser du nesten alle som går i klassen min, eller i alle fall på samme spesialisering. Flott gjeng, eller hva? Vi har det i alle fall utrolig gøy sammen. Vartet opp ble vi også.
Dippedutter og andre attributter



__________


No comments:

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten