Sunday, March 28, 2010

Det er mars, og vi har grillet i dag

Det er ti uker siden snøen forsvant, og nå har godværet kommet for å bli. Det er ikke hvert år været er så bra at man kan grille i mars, så vi måtte jo bare komme oss ut.  I dag tente vi altså opp årets første engangsgrill, kanskje litt i tidligste laget, men fy søren så herlig!

Atle ble utnevnt til grillsjef etter at den første sjefen svidde en hel pakke.


Leif og Tiril utforsket Badedammen sammen. De ble helt gale rundt pølsene, men til Tirils store sorg ble det ikke en eneste smakebitvpå noen av dem.

Leif syntes det var innmari kjekt med en på sin egen størrelse.

Nå gleder jeg med sinnsykt til sommeren kommer for fullt. Det var ganske kaldt å sitte ute i dag, men vi hadde bestemt oss, så grille skulle vi. Ut i naturen med oss. Ingenting slår smaken av mat fra grillen. Svidde pølser, heinz ketchup på buksebeinet og en valp på fanget sprer sommerfølelsen ut i alle leddene i kroppen.

Håper alle får en fin fin påske! Dette er på mange måter siste uken på en stund hvor det er lov å nyte dagene til det fulle. Etter påske er det en måned igjen til eksamnene er i gang, og lesingen må settes igang for fullt. Selv om det er stress med eksamen, gleder jeg meg litt til noen intense dager med snop, iskaffe, kollokviegrupper og mange konstruktive samtaler. Det er alltid mange på skolen som er like stressa over det samme som en, og man blir kjent med helt andre sider av folk. Stress, men mye positivt også. I like it! Måtte jeg kunne få studere herfra til evigheten.


____________


3 comments:

Sara said...

ikke helt som å grille i snøstorm? jeg savner deg!!!

Karen Marie said...

savneræi å! fy søren, man er ikke mye erteris alene..

Miss0 - svensk tjej i Oslo said...

Vad sött med namnet Leif ^^ Hur är det att ha en mops? Funderar själv att skaffa mig en. Men en Charlie då :) Har kollat runt lite på finn.no efter mops men dem var nästan "överdrivet" dyra. Eller är dem så dyra i Norge?

Hoppas allt är bra med dig annars :D

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten