Wednesday, June 08, 2011

Dagens outfit

Vurderer å endre denne bloggen litt, så meg nemlig nettopp i speilet, og jeg har jo faktisk en utrolig bra motesans. Jeg er jo bare nødt til å kunne lykkes som moteblogger, eller hva? Dette er outfiten fra i kveld,  hva sier dere? HOT or NOT?

Bukser: Bik Bok, T-skjorte: vunnet på casekonkurranse i Oslo, sko(tøfler): La Senza


___________


7 comments:

Maria said...

Hot, så klart! Hvem liker vel ikke BI House of Fashion? ;) Det minnet forresten bemerkelsesverdig om et par av mine lese-antrekk... Nei vent, jeg mener selvfølgelig lese-outfits!! Duh.

Karen Marie said...

Mh, ingenting slår en skikkelig bra lese-outfit! Tror jeg skal høre med noen av de stor kjedene om ikke de vil begynne å sponse meg med klær nå, mener liksom dette beviser at jeg er verdig :)

....not...

Maria said...

Ooh ja, også kan du begynne å legge ut "dagens outfit" hver dag, og alltid gå tur med Leif i stiletter! Bare SÅ Karen, liksom:)

Karen Marie said...

Flytter til utlandet og blogger om alle de fancy uteplassene og kafeene jeg henger på...

"Hei, bloggen..."

Maria said...

Ja, og videoblogg! Og sminke-tutorials! Også må du begynne å pose skikkelig uansett hvor du er og hva du gjør. Gjerne med stativ og selvutløser midt på fortauet.

Karen Marie said...

Åh, jeg har alltid ønsket meg en grunn til å ta såååå mange bilder av meg selv! Begynner å tenke at dette er en skikkelig god ide jeg, er du med? ;)

Maria said...

Så klart! Vi kan pose sammen! Også må vi finne på cutesy kallenavn til hverandre. Karen, hmm.. Hva kan man gjøre med det... Kay-Kay? Ah, nå tror jeg vi har klekket ut en ganske så genial og unik forretningsidé, altså! :D

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten