Sunday, February 07, 2010

Hvorfor jeg ikke liker 24seven..



I BIS bruker vi et mailsystem som heter 24seven. Før jeg ble introdusert for dette, pleide jeg å være en av dem som lo av de som klaget over spam og virusmailer. Nå tror jeg http://www.kontorplassen.no/ har tatt livet av den andre pcen min siden februar i fjor. Kanskje det har å gjøre med antall spammailer jeg mottar i minutter her? Det verste er at dette er inboxen min, MED spamfilteret aktivert...

6 comments:

stine said...

SV; Jango er 1år6mnd og han var ikke ferdig utvokst før han var rundt 1...men det er sikkert veldig forskjellig, hehe... mentalt er han ikke ferdig hvertfall, HAHA! ;)

Maria said...

Wow, det var heftige mengder med spam, må jeg si! Jeg får kanskje en i uken, en sånn "Send to all"-greie om en "great student job" eller noe slikt fra en amerikaner e.l. Delete... Men det der tok jo helt av! Nytter det å si ifra om dårlig filtrering til IT-menneskene på skolen da, eller er det allerede utprøvd kanskje?

Karen Marie said...

ja, ikke sant, det er det jeg har fått til nå også.. jises.. redd det ikke er skolen, men BIS som har ordna mailsystemet. Lite håp i nærmeste fremtid virker det som..

Gleder meg til han er blitt så stor som han skal bli nå merker jeg, det er jo kjekt at han er valp så lenge som mulig da! Ja, virker ikke som Leif har blitt noe modnere ennå i alle fall, håper de vil leke så mye hele livet!

Frk. Fosli said...

Heisann,

du spurte meg om den t-skjorta; den har jeg bestilt hos Vistaprint.com (vistaprint.no fungerer også). Der kan man laste opp egne design, slik jeg gjorde, eller lage enkle design ved hjelp av deres maler. Jeg har kun testet med egne design, og det funker veldig fint.

Ha en fin søndagskveld :)

Anonymous said...

Takk for interessant informasjon

Karen Marie said...

hehe, jo bare hyggelig ;)

Andre blogginnlegg

Related Posts with Thumbnails
Blogglisten